REKRY

Etsimme voittoa tavoittelemattomaan tiimimme eri alojen luotettavia osaajia ja ongelmien ratkojia, joilla on samanlainen polte ja rakkaus tehdä upeita juttuja, kuin meillä. Ilmoittaudu Makewayn tiimiin jos tunnet kipinän ja näet jo miten voisit tuoda osaamisesi esille! Plussaa on jos tykkäät ryhtyä hommiin ennakoivasti ja itsenäisesti, sillä meillä jokainen on oman alueensa vastuunkantaja.

Tapahtumatoiminnan koordinaattori


Etsit ja otat selvää erilaisista makeista keikkapaikoista ja pidät esiintyjät, sekä teknikot ajan hermoilla.

Lavastaja / Dekottaja / Taiteilija


Meillä on varastolla tarviketta kankaista maaleihin ja päässä monta ideaa. Aikamme vain ei aina riitä toteutuksiin. Sopiva paikka myös vapaa-ajan taiteilijalle, joka haluaa omia taitojaan eritavalla esiin.

Graafikko / Web-osaaja


Tarvitsemme jatkuvasti tapahtumajulisteita, flyereita ja muuta mainosmateriaalia. Oletko opiskelija tai tykkäätkö muuten vain graafisista töistä? Ilmoittaudu meille!

Kuljetus


Oletko aina ollut kiinnostunut tapahtumien järjestämisestä, mutta aikasi menee rekkaa ajaessa? Yhdistä huvi ja hyöty meidän kanssamme!

DJ / juontaja


Oletko DJ, joka etsii mahdollisuuksia päästä esiintymään. Meillä olisi aina välillä pulaa soittajista tapahtumien luonteista riippuen.

Teknikko


Haluaisitko olla kasaamassa lavoja, sähköistämässä ja kytkemässä ääntä ja valoja? Fuusioi voimavarasi meidän kanssa!

Tapahtumakuvaajia / editoreita


Tapahtumat olisi aina mukava saada ikuistettua. Kuvin tai videoin. Tyyli on vapaa.